Even voorstellen

Even voorstellen - Odette Hegt

Mijn naam is Odette Hegt en op deze pagina wil ik me graag even voorstellen. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen in de puberleeftijd.

Kind met voedselallergie

Eén van mijn kinderen heeft vanaf de babytijd last van een voedselallergie. Hierdoor ben ik tot op heden nog steeds genoodzaakt om van alle producten etiketten te lezen of het geschikt is om te geven. In de afgelopen jaren heb ik helaas ook ervaren wat voor problemen voeding kan geven.

Opleiding tot gewichtsconsulente

Op een gegeven moment ben ik gaan nadenken of ik hier iets mee kon gaan doen. Ik wilde mijn ervaringen gaan gebruiken en omzetten in iets positiefs. Om meer over voeding te weten te komen ben ik de opleiding gewichtsconsulente gaan volgen. In 2013 heb ik het diploma Gewichtsconsulente, begeleiding van kinderen behaald. Daarna is de studie stil komen te liggen. In 2017 heb ik de draad weer opgepakt en heb ik in 2019 het diploma Gewichtsconsulente behaald.

Tijdens de laatste opleiding heb ik proefcliënten begeleid en dat vond ik ontzettend leuk en leerzaam om te doen. Nu ben ik zover om een eigen praktijk te starten.

Waar kan ik jou mee helpen?

Met Ik ben op gewicht, hoop dat ik jou mag helpen bij het bereiken van een gezond gewicht. Ik maak gebruik van de volgende methodes:

Daarnaast heb ik de volgende aandachtsgebieden: