Agenda en nieuws

Agenda en nieuws

Regelmatig zal ik een evenement, zoals een workshop, een webinar of een training, inplannen. Op deze pagina staat de agenda wanneer er een activiteit staat gepland. Dit kan op locatie zijn of via een online sessie. De online sessies geef ik altijd via Zoom. Het staat er duidelijk bij vermeld waar het plaats vindt. Ik vind het namelijk belangrijk om zowel fysiek als online actief te zijn, zodat ook de mensen die verder uit mijn buurt wonen ook ergens aan kunnen deelnemen. Ook zal ik het laatste nieuws op deze pagina plaatsen. Om te weten wat er zoal te doen is, raad ik je aan regelmatig de agenda op deze pagina te checken.

Workshop waar let jij op in de (online) supermarkt?

De inhoud van deze supermarkt is hetzelfde als die ik bij de mensen thuis geef. Het enige verschil is dat ik deze op een locatie of online geef waarvoor iedereen zich kan aanmelden Bij de online workshop zit geen proeverij bij. Klik op deze link voor de inhoud van deze workshop.

Agenda

28-10-2023 om 14.00 uur Workshop Waar let jij op in de (online) supermarkt?
Locatie: Voel je Wel, Vlietweg 14, 2266 KA Leidschendam
Prijs € 19,50 per persoon, € 32,50 voor 2 personen. Dit is inclusief een proeverij.
Verwachte duur: 2 uur

23-11-2023 om 20.00 uur Workshop etiketten lezen
Locatie::online via Zoom
Prijs: € 9,50 per persoon
Verwachte duur: 1,5 uur

Aanmelden:

Aanmelden is verplicht. Stuur een e-mail om je aan te melden. Stuur een e-mail naar info@ikbenopewicht.nl of klik op deze link.

Nieuws

Gratis e-book

Regelmatig hoor ik van vrouwen dat ze het vreselijk vinden dat ze een dikke buik krijgen. Omdat veel vrouwen zich dit afvragen eb ik een e-book geschreven. In het e-book staan drie redenen waarom jouw buik tijdens de overgang dikker wordt. Ook geef ik drie tips hoe je een dikke buik kunt beperken. Het boek is gratis te downloaden. De uitleg hoe je dit kunt aanvragen vind je hieronder op deze pagina.

In het e-book staan drie redenen waarom jouw buik dikker wordt tijdens de overgang met daarbij drie tips hoe je een dikke buik kunt verminderen of beperken. Ik ben erg benieuwd wat je ervan vindt!

gratis e-book

KLIK HIER om het gratis e-book te downloaden.