Workshop Waar let jij op in de (online) supermarkt?

Voorheen: Tijd besparen in de supermarkt

Het vergelijken van producten
Workshop

Uitleg

De supermarkt komt in het klein bij jou thuis op tafel.

Als alternatief voor een supermarktsafari heb ik de workshop Waar let jij op in de (online) supermarkt bedacht. Niet iedereen vindt het fijn om een supermarktsafari te houden. Je krijgt veel informatie en ik heb gemerkt dat sommige mensen het juist prettiger vinden om dit in een rustigere omgeving te horen. Daarnaast doen veel mensen online de boodschappen. Ook dan is het fijn om te weten waar je op kunt letten. Want net zoals in de winkel proberen de supermarkten ook online jou in de verleiding te brengen.

Door de supermarkt een klein beetje bij jou thuis te brengen is het ook heel goed mogelijk om verschillende afdelingen van de supermarkt te bespreken. Jij nodigt een paar mensen uit en ik kom vervolgens bij jou thuis. De voordelen hiervan zijn:

  • je hoeft verder deur niet uit
  • in alle rust worden diverse afdelingen behandeld
  • geen prikkels van de supermarkt zelf

Voorbereiding

De workshop bespreken we van tevoren door zodat we van elkaar weten wat de verwachtingen zijn en of er zaken zijn waar rekening mee gehouden kan worden. De deelnemers nemen een ieder naar eigen mening het gezondste product mee van een bepaalde afdeling uit de supermarkt. Ik geef van tevoren door uit welke afdelingen een keuze gemaakt kan worden, zodat voorkomen wordt dat er alleen dezelfde producten op tafel staan. Daarnaast wordt er een proeverij gehouden waarvoor de organisator in principe niets hoeft te doen.

Inhoud van het programma

  • Uitleg van wat er op de verpakking staat
  • Etiketten lezen
  • Bespreken van de producten
  • Proeverij
  • Afsluiting

Totale duur: het duurt ongeveer twee uur

Prijs

De prijs van de workshop bedraagt € 99,95 voor maximaal 5 personen.. Bij grotere groepen worden extra kosten in rekening gebracht.

Woon je buiten regio Haaglanden / Voorschoten?

Dan komen er misschien reiskosten bij.

Tijdens en na de uitleg door middel van proeven producten met elkaar vergelijken.
Proeverij